Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home2/r58267brut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

5 minutes omelette

5 minutes omelette

 

Nu există un mic dejun mai bun decât cel pe bază de ou, care, datorită conținutului de proteine și grăsimi, ne hrănește pe tot parcursul zilei. Cât despre opţiunile de a face o omletă, s-ar părea că toate au fost deja încercate şi este greu să surprinzi pe oricine cu un astfel de preparat.

Astăzi, însă, vă spunem cum se face omleta care ne-a cucerit pe noi prin simplitatea ingredientelor folosite şi modul rapid de preparare.

SPOILER ALERT: Pâinea Neagră cu Cereale și Grâu Încolțit folosită aici este una dintre cele 3 sortimente noi de pâine de la Frontera.  Numită şi 5 seminţe deoarece este preparată cu maia şi boabe de grâu încolțit, tărâță de grâu, boabe de soia, semințe de floarea soarelui și semințe de in, pâinea neagră cu cereale și grâu încolțit are mai multe proteine şi mai puţini carbohidraţi fiind partenerul perfect pentru preparatul nostru de azi.

Această reţetă porneşte de la ideea că ai întotdeauna la îndemână ouă, brânză şi pâinea Frontera. Deci, eşti pregătit de treabă!

Omleta cu brânză şi caşcaval iese delicioasă daca o prepari aşa, împăturită similar ca o quesadilla. Astfel, te bucuri de un exterior bine făcut şi un interior plin de brânză şi caşcaval topit.

Dacă încerci şi tu această reţetă, te aşteptăm pe pagina noastră de Facebook – Brutăria Frontera  sau Instagram – Brutăria Frontera unde ne poţi împărtăşi cum a ieşit.

Frontera – Gustul pâinii de altădată.

Fără comentarii

Postează un comentariu


Deprecated: Function wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home2/r58267brut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379