Ambalaje

Ambalaje

Acum avem peste 250 de angajati si zilnic ies din cuptoarele noastre peste 40.000 paini.
Totul a pornit din pasiunea pentru paine si din cautarea nesfarsita de gusturi si retete. Săpăm în trecut după secretele bine păstrate ale brutarilor maeștri și căutăm în permanență prezentul de ingrediente și combinații noi.
Fiecare paine spune cate o poveste pentru ca fiecare este unica, datorita modului de prepare manual.

Scopul pe care il urmarim este simplu: sa facem produse gustoase si cu ingrediente de cea mai buna calitate astfel încât fiecare masa sa aduca bucurie si fericire in randul clientilor nostri.
Incercam pe cat de mult posibil sa investim in oameni si in valoarea acestora intr-o lume care devine pe zi ce trece mai tehnologizata si mai robotizata, dar, in acelasi timp, nu neglijam tehnologiile avansate care pot eficientiza procesul de productie, neafectand gustul si savoarea produsului.
In martie 2018 am schimbat ambalajele, reimprospatand aspectul si respectand normele europene de ambalaje reciclabile. Gustul rămâne traditional și irezistibil, doar prezentarea produselor se schimbă la standard moderne.

 

1Comentariu
  • Moga Mariana
    Posted at 16:53h, 07 February Reply

    Bună seara
    Doresc să cumpăr produse de panificație de a dv., dar locuiesc în TgMureș și noi nu avem Mega Image. Pot comanda pe online cu plata CARD și livrare prin curier ?
    Mulțumesc anticipat pt răspuns.

Postează un comentariu