Bârsana – Bronze Award 2019

Bârsana – Bronze Award 2019

Pe lângă succesul de care se bucură cele trei noi sortimente de pâine Frontera cu cereale încolțite, anul acesta împărtășim cu voi o altă bucurie: Bronze Award în cadrul Monde Selection Quality Award pentru Bârsana.

Să începem cu începutul. Monde Selection Quality Award este o competiție în cadrul căreia se pot înscrie produse din industria alimentara, fie că vorbim de panificație, lactate sau chiar și alcool. Misiunea lor este de a testa și evalua produsele din întreaga lume care se înscriu în competiție. La final, produsele care se încadrează în anumite standarde primesc un certificat și un premiu recunoscut la nivel internațional în ceea ce privește calitatea. Din 1961 această competiție se desfășoară an de an, iar în cadrul acesteia, 70 de experți gustă și apreciază peste 2000 de produse într-o manieră complet independentă și obiectivă.

Acesta a fost lucrul ce ne-a convins și ne-a provocat, iar decizia de a porni la drum alături de o pâine pe care știm că o îndrăgiți deși este nouă pe rafturile magazinelor – Bârsana, nu a fost una grea. Respectând o rețetă tradițională de pâine cu maia și cartofi, trecută prin mâinile pricepute ale brutarilor noștri și mai apoi ieșind perfectă din cuptoarele încinse Frontera, miezul moale, aerat și coaja rumenă au făcut cei 70 de experți să-i acorde acestei pâini premiul Bronze Award.

Suntem mândri de Bârsana și de faptul că eforturile noastre dau roade. Pentru voi, clienții noștri, devenim mai buni și producem zilnic pâinea la cea mai bună calitate folosind cele mai bune metode de producție.

Vă mulțumim!

Echipa Frontera – Gustul pâinii de altădată.

Fără comentarii

Postează un comentariu