Bârsana – grilled sandwich

Bârsana – grilled sandwich

Brânza este un partener minunat pentru o multitudine de arome, mai ales atunci când este asociată cu ceva ușor dulce. Cu asta în minte, ne-am hotărât să facem un sandwich care posedă un echilibru delicat de savuros și o combinaţie de iute-dulce și, desigur, este completat de două tipuri de brânză: mozzarella şi caşcaval.

Să fim clari de la început: @tastebazaar a scris pe blogul ei reţeta sandwichului care provoacă dependenţă şi te face să te gândeşti la el mult timp după ce ai luat ultima muşcătură. Noi am preluat-o, am dus-o în bucătăria Frontera şi am încercat-o. O surpriză neaşteptată chiar şi pentru cineva căruia nu îi plac roşiile uscate! Ştim că acestea nu sunt tocmai pe gustul tuturor, dar vă îndemnăm cu drag să le cumpăraţi şi să le folosiţi pentru că rezultatul este întradevăr uimitor!

SPOILER ALERT: Ingredientul cheie aici este cu siguranță pâinea Bârsana de la Frontera – obtinută după o reţetă proprie din maia, faină albă şi cartofi. Cu Bârsana am ales să reprezentăm România la Bruxelles în cadrul competiției Monde Selection Quality Awards unde am câștigat Bronze Award. Ne place, deci să credem că este o pâine pe măsura unui sandwich de pus pe podiumul preferințelor voastre.

…după ce îl guști, vrei mai mult şi nu ţi-e ruşine să recunoşti! Din fericire este gata in 15 minute!

Gata! Tot ce trebuie să mai faci este să îți inviți familia și prietenii la o masă delicioasă!

Varianta Andreei la ea pe blog www.tastebazaar.ro sau pe pagina de instagram @tastebaazar.

Nu uita să ne dai tag pe pagina noastră de Facebook – Brutăria Frontera sau Instagram – Brutăria Frontera dacă încerci și tu rețeta! Pofta bună!

Frontera – Gustul pâinii de altădată.

Fără comentarii

Postează un comentariu