Bread & three spreads

Bread & three spreads

Perfecte pentru micul dejun, gustările dintre mese, serile din faţa televizorului sau chiar servite la aperitiv când prietenii vin la tine, cremele de întins pe pâine sunt extrem de gustoase, uşor de preparat şi rapid de consumat.

Spoiler alert: Secuiana are un miez dens şi gălbui, iar gustul pâinii este puţin dulceag, asta înseamnă că se îmbină perfect cu crema de ton. Bârsana are o textură densă, un miez moale şi coaja crocantă care merge surprinzător de bine cu crema de brânză. Pâinea neagră cu cereale şi grâu încolţit este o pâine cu gust intens preparată cu tărâțe de grâu, boabe de grâu încolțit, boabe de soia și un amestec bogat de semințe, completând fişa nutriţională a cremei de avocado.

Mese colorate şi fericite!

Ne-am inspirat de la Prăjiturela când am făcut aceste reţete. Ea ne îndeamnă să experimentăm cu ingrediente colorate pentru mese diversificate care nu sunt doar sănătoase, dar arată şi foarte bine în farfurie. Mai multe reţete găseşti la ea pe blog sau pe Instagram.

Noi te aşteptăm pe pagina noastră de Facebook – Brutăria Frontera  sau Instagram – Brutăria Frontera să ne dai tag în pozele cu cremele pe care le-ai încercat. Nu uita că aici, pe blogul Brutăria Frontera,  găseşti şi alte reţete delicioase de sandwichuri şi nu numai. Poftă bună!

Frontera – Gustul pâinii de altădată.

Fără comentarii

Postează un comentariu