Pâine cu stele

Pâine cu stele

Pâine cu stele

Pe strada Theodor Aman 99, soarele fiecărei dimineţi răsare cu zeci de sortimente  de pâine proaspăt scoasă din cuptor. Am început să brutărim în anul 1994, iar de atunci, am ajuns pe mesele multora dintre voi şi v-am purtat înapoi în timp cu gustul pâinilor ca la bunici acasă, preparate fără coloranţi şi amelioratori, după reţete proprii cu maia naturală.

Dincolo de satisfacţiile de zi cu zi pe care brutăria ni le oferă, ne bucură gândul că munca brutarilor noştri a fost răsplătită şi anul acesta prin două produse, Pâinea lui Manole şi Pâinea neagră cu cereale şi grâu încolţit, care au primit distincţii la o competiţie privind calitatea desfăşurată în Belgia de către International Taste Institute.

E posibil să trimiţi pâine proaspăt scoasă din cuptor pe un drum de două zile până în Belgia, unde va aştepta încă două zile până când experţii să o aprecieze în ceea ce priveşte aroma, gustul, precum şi toate celelalte atribute avute în vedere la jurizare? Noi am zis că da! Aşa ne-am întors cu Pâinea lui Manole – o pâine cu istorie în brutăria Frontera şi iubită de mulţi dintre voi care a primit două stele, iar Pâinea neagră cu cereale şi grâu încolţit – produs nou pe rafturile noastre, care a primit o stea.

Vă mulţumim că ne susţineţi şi aveţi încredere în produsele noastre zi de zi!

Frontera – Gustul pâinii de altădată.

2 Comentarii
  • Delia Bodea
    Posted at 15:31h, 22 November Reply

    Felicitari ! M-a cucerit painea voastra iremediabil. Am descoperit-o in aceasta vara si de atunci o cumpar din Mega Image constant. Preferata mea este cea cu Alba si cu faina integrala . Dar di cea Neagra. Sper sa nu schimbati retetele. BRAVO. Felicitari si Va multumesc !! .

  • cornel stamate
    Posted at 10:33h, 22 June Reply

    la magazinul de la care cumpar eu paine manole daca nu ajung pana la pranz nu mai gasesc. probabil nu comanda mai multa paine de frica sa nu ramana cu ea. nu stiu cum functioneaza aprovizionarea dar compania voastra ar avea foarte mult de castigat daca si ar schimba putin strategia de aprovizionare. de ex pe langa comanda solicitata de un magazin sa mai lasti zece paini in plus cu posibilitatea de a le returna a doua zi daca nu se vand. veti fi surprinsi cat de mult or sa va creasca vanzarile.

Postează un comentariu