Secuiana croque sandwich

Secuiana croque sandwich

 

Un clasic francez, acest Croque-Monsieur, cu șuncă şi cheddar, este un rai pe pâine pentru noi! Originalul Croque-monsieur este un sandwich prăjit umplut cu șuncă, cheddar și scăldat în sos bechamel. Dacă adaugi un ou prăjit deasupra, iese un Croque-madame. Dar pentru madame este altă poveste.

Recent, am descoperit la Prăjiturela varianta reinterpretată a acestui sandwich. Noi nu ne pricepem la gătit, suntem brutari, însă reţeta aceasta este exemplul perfect de mâncare gătită simplu şi uşor care face orice novice să se simtă ca un adevărat profesionist!

SPOILER ALERT: Ne-am pus pe treabă şi am încercat şi noi acest crocant, dar cremos sandwich folosind pâinea Secuiana de la Frontera. O pâine bătută de coajă realizată după o reţetă specifică din Ardeal cu maia din faină albă şi cartofi, care are un miez dens şi gălbui. Forma şi gustul o fac să fie perfectă pentru orice sandwich!

A ieşit delicios? Fără îndoială!

Atât de delicios încât nu putem păstra doar pentru noi, așa că vrem să împărtăşim reţeta cu tine!

Tava se pune în cuptorul încins până când brânza Cheddar se va topi şi sosul de deasupra se va rumeni. Noi am ţinut-o aproximativ 10 minute şi…

Ta-daaaam! Micul dejun, prânzul sau cina e gata!

Dacă eşti curios şi de varianta Prăjiturelei, intră la ea pe blog – www.laprajiturela.ro sau pe pagina de Instagram @prajiturela.

Aşteptăm pe pagina noastră de Facebook – Brutăria Frontera sau Instagram – Brutăria Frontera varianta ta de Croque Sandwich. Îl încerci?

Frontera – Gustul pâinii de altădată.

Fără comentarii

Postează un comentariu