Supă Cremă de legume

Supă Cremă de legume

Când am gustat prima dată această supă, am rămas nedumeriţi. Cum ar putea un fel de mâncare care necesită doar șapte ingrediente (fără a lua în calcul sarea și apa) și doar şase pași simpli, să aibă o aromă atât de complexă? Brînduşa Bîrsan a inventat o supă cremă din ingrediente care mai mult ca sigur se găsesc în cămara ta şi care poate fi făcută în aproximativ o jumătate de oră.

SPOILER ALERT: Am ales pentru crutoane pâinea neagră cu cereale şi grâu încolţit care face parte din noua gamă de produse cu cereale încolţite de la Frontera. O pâine cu un gust intens, preparată cu maia, tărâțe de grâu, boabe de grâu încolțit, boabe de soia și un amestec bogat de semințe. Toate ingredientele dau pâinii valori nutriționale superioare, un nivel mai scăzut de gluten și de trei ori mai multe fibre. În completarea ei se mai găsesc pâinea cu secară încolţită şi pâinea cu cereale şi grâu încolţit.

WHO: Ne place de Brînduşa Bîrsan pentru că reţetele ei sunt simple şi la îndemâna oricui, dar mai ales delicioase! O găsești pe Instagram cu username-ul @brindusab.

WHAT: O supă cremoasă, cu gust echilibrat, care completează beneficiile pâinii negre cu cereale şi grâu încolţit Frontera.

HOW: Am folosit legume proaspete cumpărate din piaţă de la ţărani – fiind vorba de atât de puţine ingrediente, te îndemn şi pe tine să faci acelaşi lucru deoarece fiecare ingredient contează cu adevarat, dar şi pentru a susţine producătorii români.

WHY WE LOVE IT: Ne-a plăcut faptul că Brînduşa a adăugat caşcaval ras deasupra la final, amplificând paleta de gusturi fără să acapareze preparatul, iar crutoanele făcute din pâinea aleasă de noi au fost completarea perfectă.

Câteva ingrediente simple se întâlnesc frumos pentru ca tu să obții un castron plin de căldură şi dragoste şi… vorba Brînduşei: #seleșină .
Dacă ești curios şi de varianta Brînduşei, intră la ea pe Instagram @brindusab. Te aşteptăm pe pagina noastră de Facebook  sau Instagram cu varianta ta de supă cremă de legume. Ce mai aștepți?

Frontera – Gustul pâinii de altădată.

Fără comentarii

Postează un comentariu