Bruxelles 2016 – iTQi Superior Taste Award

Bruxelles 2016 – iTQi Superior Taste Award

In 2016 am participat la International Taste & Quality Institute, o organizatie ce are ca scop certificarea gustului alimentelor si bauturilor. Juriul este format din Chefi si Somelieri din peste 15 tari cu prestigiu culinar. Testarea se face “strictly blind”, adica in momentul jurizarii, nu se cunosc detalii despre compania producatoare si nici despre produs. Tot ceea ce conteaza este produsul de pe masa juriului. Distinctiile pot fi de 4 feluri: o stea, care inseamna o nota finala de 7-8, 2 stele, care inseamna 8-9, trei stele, pentru produsele cu o nota finala mai mare de 9 si nicio stea, pentru produsele care nu au obtinut certificarea Superior Taste Award.

In aceste conditii, noi am ales sa participam cu Painea lui Manole. Asa ca am trimis mostrele la Bruxelles si am asteptat decizia juriului. Testarea a inceput dupa 9 zile, iar asta a fost cea mai mare teama pe care am avut-o pentru ca produsele noastre nu contin conservanti care prelungesc termenul de valabilitate.

Dupa o lunga bine meritata asteptare, am fost foarte bucurosi sa aflam ca Painea lui Manole a castigat 2* si iTQi Superior Taste Award.
Pe lângă premiu, ne-a încântat dovada că pâinea gustoasă nu necesită aditivi – din contră. Natura știe cele mai bune rețete, fără ajutor nedorit. Astfel, decizia noastră de a ne baza pe ingrediente naturale și sănătoase s-a dovedit a fi cea mai rodnică.

Fără comentarii

Postează un comentariu